Participeer MEE

MEE West-Brabant organiseert bijeenkomsten onder de naam ‘Participeer MEE’. Een bijeenkomst om samen met anderen je voor te bereiden op werk. Hoe ga je een gesprek aan, waar ben je goed in, wat vind je leuk om te doen als het gaat om een baan?  Een leuke manier om samen met een consulent van MEE en andere werkzoekenden eens te beschrijven wat je zou willen en vooral ook wat bij je past.

Er zijn veel mensen die niet direct aan werk komen of het lastig vinden om weer aansluiting te vinden in de maatschappij. Het kan je soms een eenzaam gevoel geven of onzeker maken. In deze training ontmoet je anderen die ook een nieuwe stap willen zetten. Vragen als; Ik wil weer iets gaan doen, maar ik weet niet wat? Ik doe nu werk wat ik niet echt leuk vind, maar wel bij een werkgever die mij kansen biedt en begrip heeft. Wat kan ik het beste doen? worden beantwoord tijdens de training. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen om een stap verder te komen.

Deelnemers uit de vorige training geven aan dat; ze het waardevol vinden om nieuwe inzichten te krijgen, je leert jezelf beter kennen, dat men elkaar helpt in de bijeenkomsten en dat het hen aanzet tot actie. Je hebt beter voor ogen waar je mee aan de slag kunt.

Wil je ook een keer naar een bijeenkomst komen in Breda of heb je vragen over de training, stuur dan een mail naar: participeermee@meewestbrabant.nl.
Je kunt ook bellen: 076 522 30 90 en vraag naar Ikram El Idrissi. De bijeenkomsten zijn op donderdag van 10.00 – 12.00 uur op de Heerbaan 100 in Breda.

Heeft uw bedrijf iets te bieden?
Streeft u er als werkgever naar om sociaal te ondernemen of heeft uw organisatie plek voor mensen met een arbeidsbeperking? Dan willen we u graag uitnodigen om een presentatie te geven over uw bedrijf tijdens een bijeenkomst van participeer MEE, zodat u kunt laten zien wat u onze mensen heeft te bieden. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via participeermee@meewestbrabant.nl.