Open inschrijving tweedaagse training Sociale Netwerk Versterking voor coaches en leidinggevenden

Deze open inschrijving bieden wij in 2018 in samenwerking met MEEK2. De open inschrijving bij MEE West-Brabant is op 25 oktober en 1 november. 

Wil jij ook dat jouw medewerkers in staat zijn het netwerk van hun klanten succesvol te verkennen, te versterken en te activeren? Om op deze manier toe te werken naar duurzame oplossingen voor hun hulpvragen waarbij zelfredzaamheid, uitgaan van kracht en de inzet van hun netwerk centraal staan? Dan is de tweedaagse training Sociale Netwerk Versterking voor Coaches en Leidinggevenden zeker wat voor jou!

Werken vanuit de visie en werkwijze Sociale Netwerk Versterking (SNV) vraagt niet alleen een kanteling van de professional maar van een gehele organisatie. Wanneer men de visie en werkwijze SNV succesvol wil invoeren is het dus van essentieel belang dat medewerkers hierin juist gefaciliteerd en ondersteund worden! De tweedaagse training SNV voor coaches en leidinggevenden is speciaal ontworpen hierin te ondersteunen en begeleiden.

Resultaat:
Na afloop van de training ben jij inhoudelijk geheel bekend met de visie en werkwijze SNV. Heb je helder zicht op de stappen die wij met jullie medewerkers doorlopen tijdens de vierdaagse basis training SNV en wat je daarin van je medewerkers kan en mag verwachten.Je bent bekend met de meest voorkomende valkuilen en weerstanden van medewerkers die met SNV gaan werken en wat uiteindelijke resultaten kunnen zijn wanneer SNV succesvol door jouw mensen en organisatie wordt geïmplementeerd.
De vertaalslag naar jouw rol als coach of leidinggevende loopt als een rode draad door beide dagen heen. Zo krijg je antwoord op vragen als:
Wat vraagt het implementeren van SNV van mij als leidinggevende of coach?
Op welke manier kan ik mijn medewerkers optimaal begeleiden, ondersteunen en faciliteren bij het toepassen van de visie en werkwijze SNV?
De training wordt afgesloten met het maken van een optimaal format voor een implementatieplan. Hierdoor verlaat jij de training met een heldere visie en strategie over hoe Sociale Netwerk Versterking geïmplementeerd kan worden binnen jouw organisatie en team, én heb je een concrete format die je daarvoor direct kunt gaan gebruiken.

Meer weten over Sociale Netwerk Versterking? Bekijk het filmpje! 

Praktische informatie:

Data:
 donderdag 25 oktober en 1 november 2018

Tijd: 09.00 - 16.30 uur

Locatie: MEE West-Brabant, Heerbaan 100, 4817 NL Breda

Direct aanmelden?
Groep 1 Start 25 oktober 2018 > Meld je hier aan voor deze datum. 

Investering:
De tweedaagse training       € 312,00
Trainingsmateriaal                €   30,00
2 keer lunch en
onbeperkt koffie/thee/water  €   15,00

Totaal                                      € 357,00

Tip:
Omdat het implementeren van SNV ook om draagvlak van een managementlaag vraagt, adviseren wij de deelnemers van deze training altijd na te denken wie er binnen hun organisatie nog meer kan deelnemen. Zijn er interne coaches, professionalisering functionarissen, teamleiders of andere managers die samen met jou ‘top down’ SNV kunnen gaan dragen en borgen binnen jullie organisatie? Wellicht is het dan verstandig deze collega(s) ook uit te nodigen zodat jullie hierin gezamenlijk kunnen optrekken.

Vragen:
Heb je nog vragen of wil je met ons nader afstemmen of deze training echt wat voor je is? Of wil je weten op welke data in 2017 wij deze training nog meer geven? Neem dan contact op met Sanna Elsendoorn via: s.elsendoorn@meewestbrabant.nl of 06 - 41 41 08 68.