Autisme (ASS) in company

 

 

Modulaire opbouw
Het Autisme Opleidingsprogramma is een geaccrediteerd programma bestaande uit twee modules: 
Module 1: Autisme Belevings Circuit
Module 2: Herkennen van en optimaal weten omgaan met autisme

De twee modules vormen samen het complete autisme programma. Beide workshops zijn tevens op zichzelf staande programma’s die los van elkaar kunnen worden uitgevoerd. Voor een complete leerbeleving en optimaal resultaat adviseren wij module 1 en 2 aaneengesloten bij ons af te nemen.

Voor wie?
Dit programma is voor iedereen die vanuit zijn beroep of vrijwilligerswerk te maken heeft met kinderen en/of volwassenen met autisme. Denk hierbij aan professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn bij dienstverlenende, landelijke en gemeentelijke overheden: zorg, welzijn, sociale wijkteams, schuldhulpverlening, uitkeringsinstantie en publieke zaken. Tevens is dit programma ook zeer geschikt wanneer men werkzaam is binnen het onderwijs, bij woningcorporaties, politie en justitie.

Accreditatie
Dit programma is geaccrediteerd bij Registerplein en SKJ. Deelnemers kunnen 3 geaccrediteerde punten krijgen per module.

Aantal deelnemers en tijdsduur
De tijdsinvestering is één dagdeel per module. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan module 1 Autisme Belevings Circuit en maximaal 14 personen aan module 2 Herkennen van en optimaal weten omgaan met autisme.

Trainers
MEE West-Brabant werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde trainers die ruimschoots ervaring hebben opgedaan in de praktijk en met gecertificeerde ervaringsdeskundigen. 

Meer weten
Wil je weten hoe dit programma voor jouw organisatie op maat gemaakt kan worden of ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@meewestbrabant.nl of bel met Sanna Elsendoorn via 088-0282600.

 Wij bieden dit programma ook aan op basis van open inschrijving. Klik hier voor ons aanbod.